Over ons ...

De mensen achter glazenmetbedrukking.nl zijn sinds het najaar 1978 actief op de markt van de promotionele producten, waarvan de laatste 26 jaar als productspecialist op het gebied in het leveren van bedrukte mokken en glazen. 

Als gevolg van het Coronavirus in januari 2020 hebben o.a. op economisch gebied veel veranderingen plaatsgevonden. Mede daardoor is ons assortiment in de afgelopen jaren smaller geworden. Zo is ook eind 2022 de collectie mokken uit het assortiment verdwenen.

Vanaf 1 januari 2023 is de focus volledig komen te liggen op het leveren van bier-, wijn- en champagneglazen met een logo-/firma-opdruk. Door de al jarenlange bestaande strategische samenwerking met enkele van Europa’s grootste spelers op dit gebied te intensiveren is niet alleen het assortiment aantrekkelijker geworden, maar wordt ook de noodzakelijke productiekennis behouden.

Vanwege de aanpassing naar het nieuwe assortiment is tevens de bij velen bekende naam Mokshop maximaal herkenbaar gewijzigd in glazenmetbedrukking.nl.

Hoofdmenu